Cautare

16654 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (3.12 secunde)
Cu scuze fata de cititor, pentru caracterul impudic al unor detalii care urmeaza, rezum in continuare doar momentele esentiale ale acestui fenomen, asa cum rezulta ele din compararea unui mare numar de relatari. ... Alti martori au vorbit despre fetusi culcati in incubatoare.
Mai multe detalii in acest sens. ... Da-mi mai multe detalii in acest sens. ... Dar despre asta se poate vorbi o zi intreaga, asa ca o lasam pe data viitoare...
Sa nu creada nimeni ca este vorba despre treburi parlamentare urgente si stringente pe care respectivul parlamentar, prin intermediul sefului sau de cabinet, le rezolva pentru noi, cei care ne-am oferit, in urma cu patru ani, votul. ... Detalii, detalii… si - culmea!
Sa nu creada nimeni ca este vorba despre treburi parlamentare urgente si stringente pe care respectivul parlamentar, prin intermediul sefului sau de cabinet, le rezolva pentru noi, cei care ne-am oferit, in urma cu patru ani, votul. ... Detalii, detalii… si - culmea!
Mor zilnic oameni si nu plange o tara intreaga, nici nu i se baga pe nas poporului povestea in toate amanuntele si nu este intoxicat cu detalii si alte chestii lacrimogene. Sincer, eu nu am urmarit tot tambalaul cu detalii despre accident, cu inmormantarea si restul.
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Noi detalii despre arma procurorului Nita, cu care fiul sau s-a sinucis, au aparul la iveala. Potrivit unor surse apropiate anchetei procurorul Nita nu isi pastra pistolul conform legii, facandu-l foarte accesibil fiului sau.
Oficialii au tendinta sa spuna despre fiecare observatie ca este un fals. ... Aykroyd isi exprima opiniile in privinta OZN-urilor si pe pagina sa de Facebook, referindu-se adesea la cercetari sau carti, ori vorbind despre ideile sale privind politica de musamalizare desfasurata de guvern.
Sotia liderului PSD refuza sa mai vorbeasca despre atacul energetic asupra sotului sau, considerand ca "este o capcana". ... "Eu cred ca a fost amplificata declaratia mea tocmai pentru a nu mai vorbi despre ce s-a furat si ce a contat, de fapt, in aceste alegeri.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
S-a vorbit mult despre cum ne-am organizat, despre cum au actionat serviciile, despre cum au fost adunati cainii maidanezi din calea coloanei oficiale pentru a nu periclita securitatea lui Bush, despre cum - asta chiar m-a lasat fara cuvinte cateva momente!
Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
Relatand imprejurarile in care s-a produs accidentul si modul in care autorul acestuia, angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a sustras probelor de analiza a alcoolemiei, premierul Adrian Nastase subliniaza ca imediata plecare a cetateanului american din Romania a revoltat opinia publica.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani).
Accidentul s-a produs la Melbourne, Australia, din neatentia soferului double-deckerului. Conducatorul masinii nu a realizat ca nu va putea trece cu colosul metalic pe sub un pasaj de cale ferata care masura numai 3 metri in conditiile in care autocarul masoara peste 4 metri inaltime.
google-analytics.com